Papryka czerwona płatek 50g
Dostępny
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Papryka czerwona ma szerokie zastosowanie w kuchni. Używana w kuchniach całego świata, dodaje smaku wielu potrawom. Często w kuchni hiszpańskiej i portugalskiej. Jest wiele odmian papryki, wszystkie zawierają dużo witaminy C.
Parametry
| Wartości odżywcze | Wartość w 100g produktu |
| Wartość energetyczna | 1322 kJ / 319 kcal |
| Tłuszcz | 13 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
| Węglowodany | 19 g |
| - w tym cukry | 10 g |
| Błonnik | 35 g |
| Białko | 14 g |
| Sól | 0,17 g |
| ㅤ | ㅤ |
| Kraj pochodzenia składników | Chiny |
| Alergeny | Produkt nie zawiera alergenów. Na terenie magazynu występują następujące alergeny: gluten, soja, orzechy, seler, gorczyca, sezam oraz SO2 |
| GMO | Nie |
| Jonizacja | Produkt nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego i nie zawiera napromieniowanych składników. |

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.